نتانیاهو دوباره علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران لفاظی کرد پزشکیان: اساتید دانشگاه و دانشگاه‌ها مسئولیت حل مشکلات را بر عهده بگیرند واکنش تمسخرآمیز ترامپ به سیلی خوردن مکرون از همسرش + فیلم ادعای رسانه فرانسوی: ایران غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است رئیس دفتر مقام معظم رهبری: امام خمینی (ره) فتنه‌های بزرگی را شناسایی و مهار کردند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: تکلیف معرفی وزیر اقتصاد از سوی دولت همچنان معلوم نیست رئیس ستاد انتخابات کشور: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود پزشکیان دستور توقف فوری فروش اینترنتی دارو را صادر کرد استاندار خراسان رضوی: شهربازی پارک ملت مشهد نیاز به بازسازی کامل دارد| کوهستان پارک مشهد احیا می شود افشاگری نیویورک‌تایمز: ایلان ماسک مواد مخدر و روانگردان مصرف می‌کند تتلو به زندان برگشت (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نقض حقوق بشر در قلب فرانسه سید حسن خمینی: باید به تیم مذاکره‌کننده وزارت خارجه اعتماد کرد تماس تلفنی نماینده آمریکا با فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه حملات هوایی ارتش اسرائیل به سوریه یک کشته و سه مجروح در پی داشت شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد اینفوگرافیک | نگاهی به جنگنده‌ها، ناو‌ها و سامانه‌های جدید ارتش حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه اعلام جزئیات مراسم ارتحال حضرت امام‌خمینی(ره) در شب و روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ عراقچی در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام‌خمینی(ره): زیر بار توقف غنی‌سازی نخواهیم رفت حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس‌جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دوومیدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۷۱۸۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، روز پنجشنبه با «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، بعد از دیدار و گفت‌گوی اسلامی و گروسی، دو طرف از نمایشگاه دستاورد‌های صلح‌آمیز هسته‌ای بازدید خواهند کرد.

پس از این دیدار دوجانبه، «رافائل گروسی» و «محمد اسلامی» در نشست خبری به سوالات خبرنگاران رسانه‌های داخلی و بین‌المللی پاسخ خواهند داد.

گروسی چهارشنبه عصر با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرده بود.

عراقچی درباره این دیدار در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌وگوی مفیدی با آقای گروسی داشتم. در ماه‌های آتی، آژانس می‌تواند نقش مهمی در حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران ایفا کند.

او در ادامه افزود: از آنجایی که عوامل مخرب مختلفی جمع شده‌اند تا مذاکرات کنونی را از مسیر خود منحرف کنند، ما به یک «مدیرکل صلح» نیاز داریم. تمایل داریم که به ماموریت گروسی برای دور نگه داشتن آژانس از سیاست و سیاسی‌شدن و حفظ تمرکز بر وظایف فنی‌اش اعتماد کنیم.

گروسی نیز پس از دیدار با عراقچی، بر همکاری طرفین تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->