«سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت خالی به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۷۱۸۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۴
مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، روز پنجشنبه با «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، بعد از دیدار و گفت‌گوی اسلامی و گروسی، دو طرف از نمایشگاه دستاورد‌های صلح‌آمیز هسته‌ای بازدید خواهند کرد.

پس از این دیدار دوجانبه، «رافائل گروسی» و «محمد اسلامی» در نشست خبری به سوالات خبرنگاران رسانه‌های داخلی و بین‌المللی پاسخ خواهند داد.

گروسی چهارشنبه عصر با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرده بود.

عراقچی درباره این دیدار در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌وگوی مفیدی با آقای گروسی داشتم. در ماه‌های آتی، آژانس می‌تواند نقش مهمی در حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران ایفا کند.

او در ادامه افزود: از آنجایی که عوامل مخرب مختلفی جمع شده‌اند تا مذاکرات کنونی را از مسیر خود منحرف کنند، ما به یک «مدیرکل صلح» نیاز داریم. تمایل داریم که به ماموریت گروسی برای دور نگه داشتن آژانس از سیاست و سیاسی‌شدن و حفظ تمرکز بر وظایف فنی‌اش اعتماد کنیم.

گروسی نیز پس از دیدار با عراقچی، بر همکاری طرفین تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->